بهترین طراحی داخلی مطب

شیوه اجرا و طراحی داخلی مطب

پیشتر بسیار برای شما بسیار درباره طراحی دکوراسیون صحبت کرده ایم اما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که شیوهه های مناسب برای اجرا و طراحی داخلی مطب چیست و چگونه باید به آن بپردازیم.

همچنین میتوانید در ادامه به برخی از مهمرتین فعالیت های گروه صنعتی پایا همراه باشید :

طراحی دکوراسیون مغازه پوشاک زنانه

طراحی دکوراسیون آرایشگاه زنانه

طراحی دکوراسیون مطب دندانپزشکی

درمانگاه و یا مطب در صورتی که پزشک و یا یکی از پرسنل ان باشید ، مکانی می باشد که بخشی از زندی خود را در آن می گذانید ، بنابراین باید به طراحی دکور و چیدمان و رنگ های به به کار برده رد ان دقت و توجه داشته باشید .

طراحی داخلی مطب

یک دندانپزشک در برلین ، مطب خود را تبدیل به شادترین مطب دنیا کرده است . اینگونه که با استفاده از طراحی های جالب و رنگ های زیبا ، توانسته حس نگرانی و یا ترس در بیماران تبدیل به یک حس شاد و سرگرم کننده کند .

او در اتاق انتظار خود از شومینه ای زیبا ، رنگ نارنجی ، تابلوهای زیبا و صندلی های خوش رنگ استفاده کرده است . و اینترنت در اتاق انتظار او رایگان است و بیماران بجای تمرکز بر استرس و نگرانی با بازی ها و کارهای اینترنتی می پردازند.

 

بنابراین فضای یک مطب و یا درمانگاه هم برای بیماران و هم برای پرسنل و پزشکان بسیار مهم و تاثیر گذار است . و توجه کنید که این روزها به دلیل رقابت در بین کلینیک ها و مطب ها ، و تنوع زیا د آن ها ، بیماران ، سعس می کنند مطبی را برای درمان مشکلات دندان خود انتخاب کنند که در ان احساس راحتی و آرامش بیشتری داشته باشند .

و همچنین ، محیط مطب در روحیه و احساسات شما به عنوان پزشک آن مطب نیز تاثیر گذار بوده و با توجه به نوع روحیه ی شما می تواند ، خستگی را از شما دور کند و یا برعکس تاثیری خسته کننده بر شما به جا بگذارد .

قبل از آن که به سروسامان دادن فضای داخلی مطبتان برسید ، ابتدا قسمت های مختلف را تفکیک کنید و مشخص کنید که برای هر قسمت قرار است چه کاری را انجام دهید . به عنوان مثال ، اتاق انتظار ، بخشی به عنوان اتاق کار پزشک ، و بخشی برای نصب یونیت می تواند انتخاب شود . و سپس هر قسمت را بر اساس کاری که در آن قرار است انجام شود طراحی کنید .

طراحی دکوراسیون کلینیک دندانپزشکی

در صورتی که محیط ، به صورت یک کلینیک  است که چند پزشک در ان مشغول به کار می باشند، پس از شلوغی بیش از حد و حفظ آرامش توجه داشته باشید .  به اندازه ی فضا ، بر اساس  به نصب هر یونیت ، نشستن بیماران بر آن و حرکت کردن دکتر و دستیار او در فضا ، توجه داشته باشید . و می توانید برای تفکیک هر فضا از پارتیشن استفاده نمایید .

در صورتی که بخشی برای کارهای دندان پزشکی و معاینه ی کودکان در نظر گرفته شده است ، سعی کنید که از از قسمت های جراحی و کشیدن دندان بزرگسالان جدا باشد تا باعث ایجاد ترس و اضطراب در کودکان نشود .

صندلی دندانپزشکی را می توانید روبه روی پنجره قرار دهید . و از گلدان و درختچه و در صورت وجود باغچه ، از گل های زیبایی در پشت پنجره استفاده نمایید .

و در صورتی که اتاق در زیرزمین باشد و پنجره ای وجود نداشته باشد ، می توانید در مقابل صندلی ، یک تابلو ی زیبا که مملو از آرامش باشد را نصب کنید .و یا حتی از آواریوم با ماهی های زیبا که برای همه منبع آرامش می باشد استفاده کنید . چرا که آب و حرکات آرام ان در کاهش اضطراب کممک می کند .

می توانید موسیقی آرام و ملایمی را در بلند گوهایی که در مطب نصب کرده اید پخش کنید و یا از طریق هدفون هایی که در اختیار بیماران قرار می دهید می توانید ان موسیقی را برای آن ها هنگام نشستن بر یونیت ، پخش کنید .

نصب یک تلوزیون نیز می تواند در پرت شدن حواس بیمار و یا آرامش او کمک کند .

طراحی داخلی مطب

به صورت استاندارد هر مطب دندانپزشکی باید دارای 4 فضای مجزا باشد :

بخش اول به بیمارانی که به مطب مراجعه می کنند تعلق می گیرد

با توجه به محدوده ی سنی متفاوت بیماران ، اتاق انتظار  کودکان را  از سایر بیماران جدا کنید .

بردیوارهای اتاق انتظار کودکان می توانید از اشکال کارتونی و شخصیت های مورد علاقه ی آن ها در قالب پوستر استفاده کنید. و یا اسباب بازی های مختلف را در اختیار آن ها قرار دهید .

در این اتاق ، کودکان  از سروصداها و شکایات بیماران بزرگسال به دورند و همچنین با دیدن هم سن وسالان خود در ان مطب ، ترس و اضطرابشان کمتر می شود . ترجیحا از سروس های بهداشتی جداگانه برای کودکان استفاده شود .

 

دوم : فضای مناسب و جداگانه ای برای منشی که مسئولیت رسیدگی به پرونده ها و پذیرش بیماران را دارد را در نظر بگیرید . فضای پذیرش را به گونه ای قرار دهید که ، مراجعه کنندگان بتوانند براحتی در حالت ایستاده با کارکنان که روبه روی آن ها قرار دارند صحبت کنند و فرم های مورد نظر را پر کنند .

 

سوم : شامل فضای درمانی مانند : اتاق استریلیزاسیون  ، اتاق دندان‌پزشک، و لابراتوار می شود .

لابراتوار را می توانید در راهرو و خارج از محدوده طراحی نمایید . و بعضی از دنداپزشکان لابراتوار را در فضای شهر استفاده می کنند .

 

بخش چهارم : شامل فضاهای ویژه ی امور پشتیبانی مانند : آشپزخانه ای کوچک ، سرویس بهداشتی کارکنان ، و تعویض لباس میباشد . اگر امکان شست و شوی روپوش ها در همان محیط مطب صورت گیرد برای جلوگیری و کنترل عفونت ، بهتر از این است که خودشان برای شست وشو لباس ها را به منزل ببرند و برگردانند .

طراحی داخلی مطب

بهترین شیوه های طراحی داخلی مطب

در مورد رنگ نیز ف ابتدا توجه کنید که به چه رنگ هایی علاقه مندید ، ملایم ، و یا رنگ های انرژی بخش و شاد ؟

برای اتاق کودکان که قطعا از رنگ های شا د استفاده خواهید کرد . اما در مورد مطب باید به هماهنگی و ترکیب رنگ ها دقت کنید . اگر مطب کوچکی دارید می توانید از رنگ های ملایمی مانند کرم و یا آبی برای وسیعتر جلوه دادن مطب استفاده کنید .

در مورد نور نیز از استفاده از نور سفید و یازرد به تنهایی استفاده نکنید .

گروه صنعتی پایا دکور افتخار دارد که به ارائه خدمات زیر بپردازد:

دکور مغازه پوشاک زنانه

طراحی دکور داروخانه

برچسب ها : , , , , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *